Home | Wie zijn wij | Wat doen wij | Portfolio | Contact
Banner websites

Home > Intenet > Websites

Websites/webdesign

Bent u toe aan een eigen website of aan een nieuw webdesign?
Onze eerste vraag is meestal waarom wilt u een nieuwe website? Wij horen dan vaak: "mijn concurrent heeft een veel mooiere website dus...".
Ja... dit is natuurlijk een reden, maar de enige reden zou eigenlijk moeten zijn: "mijn omzet moet omhoog en daarom wil ik een mooiere en vooral veel betere website".

Een website heeft u alleen om uw boodschap effectief over te brengen en dus om meer respons en omzet te genereren. Dit kan op veel manieren en benodigd voor iedere branch een andere aanpak.
Uw doelgroep en visie op uw bedrijf is daarbij van groot belang. Wij kunnen dan samen met u een effectieve website bouwen die gericht is op deze doelgroep.
Onze slogan is: wij denken Outside the Box. Wij denken dus net even wat verder dan alleen een mooi ontwerpje met leuke plaatjes, wij gaan voor het professionele webdesign.

Wij ontwikkelen websites van klein tot groot. Eenvoudige tot uitgebreide database gestuurde websites die zelfs gekoppeld kunnen worden aan uw intranet. Wij begeleiden u van A t/m Z. Van het concept tot en met het daadwerkelijk gevonden worden.

Zoekmachines
Een website is natuurlijk alleen effectief wanneer deze ook gevonden wordt door de zoekmachines. Google is nu de belangrijkste speler op de markt. Wij richten ons daarom ook zoveel mogelijk op deze zoekmachine. In tegenstelling tot de loze beloftes die veel van onze concurrenten doen, garanderen wij niet dat uw site bij Google in de top 10 komt te staan. Die garantie kan niemand u geven, ook al zeggen sommige bedrijven van wel.
Wij zorgen ervoor dat uw website voldoet aan alle eisen die Google stelt. Door uw website google-technisch goed te bouwen en de inhoud relevant en dynamisch te houden is de kans van slagen al een stuk groter.

Voorbeelden van ons werk vindt u in onze portfolio.